Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Hail Eris

21. 6. 2008 17:45
Cenzura už i na iDnes?

"už i na iDnes" zní divně. iDnes je přeci synonymem cenzury, jejim prukopníkem v polistopadových médiích u nás. Proč tedy ten údiv?

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

21. 6. 2008 17:56
Re: Cenzura už i na iDnes?

Ale, ale, opravdu? Už se tu o tom diskutovalo několikrát. Stažení příspěvku autora je logickým důsledkem jeho poslední věty a také našeho právního rámce, již jednou hodnoceného např. ombudsmanem. Abych někoho označil za rovného třem jmenovaným diktátorům, nemusím to napsat v jedné větě, s polopaticky umístěným "rovnítkem" a vymlouvat se na to, že jsem ho nějakým složitějším opisem vlastně nepřirovnal, když jsem ho vlastně přirovnal. Sorry. Je to jako když tu někdo někoho v diskuzi uráží bez použití vulgarit a pak se tváří, jako že ho neuráží.

O tom, že iDnes nemoderuje více než je nezbytně nutné svědčí množství textů např. právě proti Dr. Rathovi.

S výše uvedeným pak chybka sl. Kavanové ohledně funkce a také to, že autorův text, resp. jeho prostřední část, sedí na jmenovaného jako dětská prdelka na nočník, nemá co dělat.

0 0
možnosti
JM

djsano

21. 6. 2008 17:38
Dobře Vám tak

Chápu, že to stáhla, protože tan Váš článek je nechutnej populistickej blábol, plnej špíny a nařčení, ke kterým nemáte jediný důkaz. A to srovnání s diktátory tam je, tak nedělejte z čtenářu blbce. :-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2090x
Murphyho zákony platí beze zbytku ....

Seznam rubrik