Nemocná Greta vs zdravý rozum.

9. 10. 2019 19:42:46
Kdo uzdraví lidi, Greta a její PR, nebo vědci, kteří mají data a snad dokáží přesvědčit "VOLENÉ" proti NEVOLENÝYM?

Proboha lidi! Tady už přeci vůbec nejde o nějakou nemocnou Gretu a její PR agenturu "Papá ltd". byť na tom papá vydělává velké peníze.

V dnešní době jde jen a jen o to, kdo bude mít větší moc. Volené instituce (ať už si o nich myslíme cokoliv, jsou VOLENÉ!!!) Nebo nevolené, lobysticky ustanovené "zájmové", "ne/výdělečné" skupinky "aktivních" občanů, kteří považují za zbytečné chodit k volbám, natož kandidovat a prostřednictvím znedokonalených zákonů sabotovat demokracii a většinové zájmy?

Menšina samozvaných nedouků chce poučovat vědeckou komunitu, která se snaží věci napravovat (nepleťme si tuto komunitu s politiky)? 16ti letá holka chce poučovat klimatologa Dr,Ing XY PHD?

Ale ona může. Protože za sebou má skvělé PR, které ten dr. za sebou nemá a ani mít nemůže, protože není IN. Proto se města dusí ve výfukových plynech, protože na obchvatu je žabička, která je sice všude, ale tato konkrétní by přišla o louži. Proto desetitisíce lidí vdechují prach z brzdových destiček a obržděných pneumatik, protože by čolek přišel o tůňku, přestože by ji mohl mít o 50m dál. Proto se budou i nadále přesouvat výfuky aut do SZ Čech, aby ekoPražák měl čistý vzduch (proti Počeradům jej má již dnes), co je mu do Ústečanů a okolí. Hlavně NE jádro...

Jsem moc zvědav, kam přesednou tito eko"lidé" ze svých "eko"aut až dojde "eko"EV a budou muset dojít pěšky z Černého Mostu na své posty na MŽP, aby mohli zakázat výstavbu jaderné elektrárny, když bude zrovna pršet po dlouhodobém suchu (není EV z vody) a co čert nechtěl (chtěl), zrovna nefouká vítr a na 20% jsme snížili konzumaci masa (protože prdy zvířat jsou neekologické. Mj prdy lidí jsou naopak zdravé, protože jsou produktem trávení vlákniny a ta je zdravá, prospěšná a oproti prdům zvířat jsou lidské prdy ekologické. Nebudete tomu věřit, ale některý z "takéveganú" mi to v diskusi skutečně tvrdil...), takže není kejda na výrobu "eko"CH4

Kdo je volil? Kdo jim dal pravomoce, které mají? Proč jim volené instituce naslouchají a mnohdy se i klaní? Kdo rozhoduje o tom, že je přednější život 10ti čolkú před zdavím stovek, tisíců lidí? A hlavně kdo je platí? Nebudete tomu věřit. Já, ty, vy i Vy, my i oni. Prostě daně...

K ČEMU TEDY VOLBY VLASTNĚ MÁME, KDYŽ VLÁDNOU NEVLÁDNÍ, NIKÝM NEVOLENÉ, ODBORNĚ (kromě PR) NEKOMPETENTNÍ A ÚDAJNĚ NEZISKOVÉ ORGANIZACE A JEDINCI?

Jdu si koupit urnu a místo v kolumbáriu. Tohle neskončí dobře...

Autor: Zbyněk Barth | středa 9.10.2019 19:42 | karma článku: 39.89 | přečteno: 1693x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 73 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 24.95 | Přečteno: 494 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 463 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2303 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 650 | Diskuse
Počet článků 27 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2090

Murphyho zákony platí beze zbytku ....

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...